bedrijfstennis

Voor bedrijfstennis en -padel zijn er bij Tennispark Welgelegen en Estate Padel Club verschillende mogelijkheden. Complete tennisclinics, padelclinics, toernooien en tennisduels tussen medewerkers. Alles is mogelijk en wij stellen graag een programma samen aansluitend bij al je wensen. 

365

Zeven dagen per week, tussen 09:00-17:00 uur tennissen of padel spelen? Dat kan! Je kunt met vier personen per dag een tennis- of padelbaan online reserveren en je betaalt hier een vast bedrag per week voor. Een leuke manier om te sporten met je collega’s, relaties of medewerkers.

€ 8.50 per persoon per week minimaal 4 personen.

Hello Padel

Een leuke manier om jouw bedrijf, personeel, klanten of zakelijke relaties kennis te laten maken met een arrangement tennis en/of padel. Je betaalt per persoon per 60 minuten en iedere combinatie is hierin mogelijk. Laten we de mogelijkheden bespreken en je een leuke tijd bezorgen. Uiteraard kunnen we het combineren met een horeca-arrangement op maat.

€9.50 per persoon per week minimaal 4 personen.

Fit het hele jaar door

Op een vaste dag en tijd een padel- of tennistraining organiseren voor vier personen? Padel Academy en Tennisschool Jan de Rook zijn hierin je partner. Veertig weken per jaar trainen onder leiding van een gediplomeerde padel- of tennistrainer. Tijden en te reserveren banen zijn halfjaarlijks af te spreken. Er zijn geen trainingen in de vakanties en op zon- en feestdagen.

Een leuk alternatief voor de sportschool en je houdt je werknemers fit en laat ze in een zeer sociale omgeving met elkaar ontspannen.

€ 50.00 per week maximaal 4 personen

Your own event

Op een gewenst dagdeel in de week of het weekend organiseren we padel en/of tennisclinic voor jouw bedrijf (personeel, relaties o.d.). In dit voorbeeld gaan we uit van een event voor 48 personen.

Voorbeeldprogramma:
15:00 uur: Ontvangst met koffie/ thee en welkomstwoord
15:45 uur: Warming-up en groepsfoto                                                                                             16:00 uur: Start clinic 4 onderdelen afgewisseld tennis
en padel van 30 minuten
18:00 uur: Einde clinics en mogelijkheid tot opfrissen
18:30 uur: Borrel met een bittergarnituur
19:00 uur: Aanvang luxe BBQ op jouw eigen BBQ-eiland

Indeling en spelniveau 
Tijdens de clinic worden de groepen onderverdeeld in groepen van max. 8 personen. In deze kleine groepen is er meer aandacht om de deelnemers technische en tactische tips te geven. De deelnemers krijgen verschillende opdrachten en oefeningen. Uiteraard worden de opdrachten aangepast naar het niveau van een groep. Per padel- en tennisbaan is er altijd 1 trainer aanwezig. In overleg wordt er een groepsindeling gemaakt, waarbij er gekeken kan worden naar niveau/relatie/leeftijd etc. De materialen, zoals rackets en ballen worden allemaal door ons verzorgd.

Bovenstaande tijden en programma is slechts een voorbeeld en kan geheel naar wens worden aangepast. Als prijsvoorbeeld hanteren we een prijs per persoon voor dit bovengenoemde arrangement. Het drankarrangement in dit voorbeeld bestaat uit 3 uur onbeperkt drinken en een luxe BBQ met diverse luxe vlees- & vissoorten.