Tennis elke doordeweekse dag van 09:00 tot 17:00 uur met een daluren lidmaatschap! Met dit lidmaatschap zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je maandelijks betalen en maandelijks kunnen opzeggen of wil je in een keer voor het hele jaar betalen? Het is allemaal mogelijk. Lees hiernaast wat de mogelijkheden zijn. Wil je liever ook in het weekend en in de avonden tennissen? Kijk dan naar de volledige lidmaatschappen

BELANGRIJKE ZAKEN

  • Spelers die zich twee keer per kalenderjaar aanmelden betalen entreegeld gelijk aan een termijn van het gewenste lidmaatschap.
  • Maandelijkse incasso vindt altijd plaats op de 28e van de maand voorvooruit.
  • Competitiespelers van TV Rijshaeghe hebben een lidmaatschap- & betalingsverplichting van tenminste 6 maanden.
  • Opzeggen van een lidmaatschap kan per e-mail met vermelding van je naam. Na ontvangst van opzeggen ontvang je een bevestiging. Het opzegtermijn is 1 maand. 
  • speeltijd per reservering is met 2 of 3 spelers 45 minuten.
  • met 4 spelers is de speeltijd nu 90 minuten.
  • Je kunt online een keer per dagdeel reserveren, na afloop van die online reservering kun je direct weer een baan via de app reserveren.
  • 7 dagen vooraf kunt reserveren. Dit geeft alle leden gelijkere kansen.

Per dagdeel (maximaal vier aaneengesloten uren) kun je als lid iemand introduceren. Dit kan in principe op ieder moment van de dag, onder voorbehoud van drukte. Na betaling van het introductiegeld ontvang je van het kantoor een pas waarmee je kunt reserveren in het geautomatiseerde afhangsysteem. Mocht de introducé een lidmaatschap willen afsluiten dan wordt het introductiegeld van die dag verrekend met het inschrijfgeld voor een lidmaatschap (dit geldt niet bij het afsluiten van een proefabonnement voor drie maanden). Iemand die geen lid is kan maximaal 3x per seizoen worden geïntroduceerd.

Introducé dag/weekend € 8 per dagdeel
Introducé avond € 10 per avond
Introducé jeugd € 5 per dagdeel

DALUREN JAARLIDMAATSCHAP TOTAAL

Profiteer van extra korting bij vooruitbetaling van een jaarlidmaatschap. Tennis doordeweeks van 09:00 tot 17:00 uur.
€ 235,00 p/j

DALUREN JAARLIDMAATSCHAP IN TERMIJNEN

Tennis het hele jaar door op doordeweekse dagen van 09:00 tot 17:00 uur. Dit is een lidmaatschap voor één jaar met maandelijkse betaling.             
€ 21,00 p/m

Flexibel maandlidmaatschap

Kom lekker vrijspelen op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Met dit lidmaatschap is het mogelijk om maandelijks op te zeggen.
€ 26,00 p/m