DALUREN. JE SPEELt TOT 17:00 uur

Tennis elke doordeweekse dag van 09:00 tot 17:00 uur met een daluren abonnement! Met dit abonnement zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je maandelijks betalen en maandelijks kunnen opzeggen of wil je in een keer voor het hele jaar betalen? Het is allemaal mogelijk. Lees hiernaast wat de mogelijkheden zijn. Wil je liever ook in het weekend en in de avonden tennissen? Kijk dan naar de volledige lidmaatschappen

BELANGRIJKE ZAKEN

  • Spelers die zich twee keer per kalenderjaar aanmelden betalen entreegeld gelijk aan een termijn van het gewenste abonnement.
  • Maandelijkse incasso vindt altijd plaats op de 28e van de maand voorvooruit.
  • Competitiespelers van TV Rijshaeghe hebben een abonnement– & betalingsverplichting van tenminste 6 maanden.
  • Opzeggen van een abonnement kan per e-mail met vermelding van je naam. Na ontvangst van opzeggen ontvang je een bevestiging. Het opzegtermijn is 1 maand. 
  • speeltijd per reservering is met 2 of 3 spelers 45 minuten.
  • met 4 spelers is de speeltijd nu 90 minuten.
  • Je kunt online een keer per dagdeel reserveren, na afloop van die online reservering kun je direct weer een baan via de app reserveren.
  • 7 dagen vooraf kunt reserveren. Dit geeft alle leden gelijkere kansen.

Per dagdeel (maximaal vier aaneengesloten uren) kun je als lid iemand introduceren. Dit kan in principe op ieder moment van de dag, onder voorbehoud van drukte. 

Introducé dag/weekend € 10 per dagdeel
Introducé avond € 15 per avond
Introducé jeugd € 10 per dagdeel

 

DALUREN JAARabonnement TOTAAL

Profiteer van extra korting bij vooruitbetaling van een jaarabonnement. Tennis doordeweeks van 09:00 tot 17:00 uur.
€ 235,00 p/j

DALUREN JAARabonnement IN TERMIJNEN

Tennis het hele jaar door op doordeweekse dagen van 09:00 tot 17:00 uur. Dit is een abonnement voor één jaar met maandelijkse betaling.             
€ 21,00 p/m

Flexibel maandabonnement

Kom lekker vrijspelen op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Met dit abonnement is het mogelijk om maandelijks op te zeggen.
€ 26,00 p/m