HEAD PRO SHOP

Op Tennispark Welgelegen hebben we een HEAD PRO  SHOP en hier vind je alles wat je nodig hebt om te tennissen of padel te spelen. Heb je interesse in een van de artikelen? Mail, bel of kom dan langs. We leggen het graag voor je apart. 

TENNISRACKETS en padelrackets

Alle rackets van dit seizoen van Head zijn beschikbaar in onze winkel. Wil jij een racket eerst uitproberen? Natuurlijk kan dat. Van alle rackets hebben wij namelijk ook een testracket.

Wij hanteren internetprijzen die NL aanbieders voeren. Een racket uitproberen en zo meenemen voor dezelfde prijs als wat op internet staat. Dan is de keuze toch snel gemaakt? Vaak krijg je van ons de bespanning cadeau.  

24-uurs bespanservice

Naast de verkoop van accessoires zoals grijs, dampers, zweetbandjes, handdoeken en tassen, bespannen wij je racket natuurlijk ook voor je. Koop je een nieuw racket of heeft je huidige racket een nieuwe bespanning nodig? Wij hebben de meeste soorten snaren voor je  in de winkel liggen. Heb je voorkeur voor een snaar die wij niet in de winkel hebben? Dan kunnen we hem altijd bestellen. Binnen 24 uur is jouw racket weer bespannen.

kleding

Seizoensgebonden verkopen wij ook tenniskleding van het merk HEAD. Niet het gehele jaar maar vaak wel tijdens competities en toernooien en andere events staan er voldoende rekken met kleding voor de verkoop voor je klaar.

schoenen

Zijn jouw tennisschoenen aan vervanging toe? Kom langs in de Headshop voor het ideale paar sportschoenen. De prijzen zijn altijd hetzelfde of lager dan de prijzen die je online kan vinden. 
 

Tennis- & padelballen

Om je favoriete raketsport goed te kunnen uitoefenen heb je geregeld nieuwe tennis- of padel ballen nodig. Alle soorten ballen van HEAD kun je bij ons kopen tegen vaak scherpe prijzen.