LIDMAATSCHAPPEN

Bij Tennispark Welgelegen zijn er verschillende lidmaatschappen beschikbaar. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn voor de verschillende lidmaatschappen. Heb je een vraag hierover? Kijk dan eerst tussen de veelgestelde vragen of je vraag er tussen staat.

PROEFLIDMAATSCHAP

Indien je nog niet eerder lid bent geweest van Welgelegen kun je eenmalig met ons kennismaken. Drie maanden onbeperkt tennissen voor slechts € 50,00 per persoon. Na die periode kun je kiezen uit de drie onderstaande lidmaatschappen van Tennispark Welgelegen.

Let wel op! Het proeflidmaatschap gaat automatisch over in een flexibel maandlidmaatschap indien je het proeflidmaatschap niet opzegt (schriftelijk). Het is alleen mogelijk om eenmalig gebruik te maken van het proeflidmaatschap. Bij de tweede keer wordt het automatisch omgezet in een flexibel maandlidmaatschap. Lees hieronder over de verschillende lidmaatschappen van Tennispark Welgelegen.

Naast drie maanden onbeperkt vrijspelen, kun je ook in deze periode elke week inschrijven voor een training die wordt verzorgd door een trainer van Tennisschool Jan de Rook.
Klik op de button hieronder om je in te schrijven voor het proeflidmaatschap van drie maanden!

 

Volledig lidmaatschap

Wil jij de hele dag van vroeg tot lekker laat op de baan kunnen staan? Met een volledig lidmaatschap tennis van je 09:00 tot 23:00 uur! Kies voor een maandelijkse of jaarlijkse betaling.Klik hieronder voor de mogelijkheden en meer informatie.

 

daluren lidmaatschap

Vind jij het heerlijk om overdag te tennissen en niet per se in het weekend? Met het daluren lidmaatschap kun je van 09:00 uur tot 17:00 op doordeweekse dagen een balletje slaan. Kies voor een maandelijkse of jaarlijkse betaling. Klik hieronder voor meer informatie.

Jeugdlidmaat-schap

Gaan de kinderen ook vrijspelen of trainen? Als de kinderen trainingen volgen bij Tennisschool Jan de Rook, hoeven zij geen lidmaatschap aan te schaffen voor Tennispark Welgelegen. Klik hieronder voor meer informatie over de trainingen en de bijbehorende lidmaatschappen voor kinderen.