KOM JE OOK 26 MAART?

DE LEUKSTE ZONDAG VAN DE LENTE KOMT ERAAN!

Een kennismaking met 2 racketsporten op de leukste, mooiste en gezelligste club in Rijswijk. Onder leiding van diverse coaches laten we je kennis maken met PADEL en TENNIS! Je hoeft nog nooit een bal te hebben geslagen in je leven. Wij willen padel en tennis bij je bekend maken en misschien vind je het wel leuk! De deelname is geheel gratis! 

WAAR?
Vlak bij de Herenstraat in Rijswijk liggen 6 padelbanen en 17 tennisbanen die door jou bespeeld kunnen worden. Tennispark Welgelegen en Estate Padel Club aan de Laan te Blotinghe 1 in Rijswijk

WANNEER?
Zondag 26 maart tussen 10:00-13:00 uur

MEEN JE DIT?
Jazeker! Iedereen die interesse heeft kan gratis kennis komen maken met padel en tennis en…. Alle jeugd krijgt naast een gratis training ook nog een racket cadeau om je cursus goed van start te laten gaan. TOT DAN!

PROGRAMMA

We beginnen vanaf 10:00 uur en je kunt de hele dag lekker vrijspelen op de banen (padel en tennis) maar we hebben wel een beetje een programma voor je gemaakt zodat je ook kunt aanhaken in wat lesgroepen. Leenrackets voor padel en/of tennis zijn aanwezig.

  • 10:00-10:45 // Tennis & Padel workshop jeugd en volwassenen
  • 10:45-11:30 uur // Tennis & Padel workshop jeugd en volwassenen
  • 11:30-12:00 uur // Demo padel o.l.v. coaches
  • 12:00-12:45 // Tennis & Padel workshop jeugd en volwassenen

we tellen af

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

ANDERS NOG IETS EN ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Jazeker!

  • Bij binnenkomst krijg je van ons een bonnetje voor een kop koffie en voor de jeugd een glas limo en een stuk fruit.
  • Tennis & Padel DEAL voor de kids! Reserveer je een cursus op deze dag bij ons die vanaf april start? Dan krijg je van ons een nieuw racket cadeau op je 1e les. Alleen jeugd!
  • Tennis DEAL voor volwassenen! Reserveer je een cursus op deze dag bij ons die vanaf april start? Dan krijg je van ons een maand gratis vrijspelen op Welgelegen. Alleen volwassenen!

HOE?

  • Laat ons weten of je komt en dan zorgen wij voor een leuke dag. Vul het formuliertje online in en we zien je de 26e