padel Nederland

Padel is in Nederland een vrij nieuwe sport. Sinds september 2019 liggen er op Tennispark Welgelegen drie prachtige padelbanen. De snelstgroeiende sport van Europa is nu ook uit te proberen op Estate Padel Club. Padel heeft een eigen identiteit en een eigen club op het tennispark, vandaar de naam Estate Padel Club. 

 

over padel

Padel is ontstaan in Zuid-Amerika en is groot geworden in Spanje. Het is na voetbal de grootste sport van het land en er zijn ruim 5.000.000 spelers in Spanje. In Nederland spelen er nu ongeveer 15.000 mensen padel. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de snelst groeiende, maar relatief nieuwe, (racket)sport van Nederland.

Padel is gemakkelijk te leren en geschikt voor alle leeftijden. Padel speel je 2 tegen 2 op een zand-ingestrooid kunstgrasveld dat afgebakend is door glazen wanden en een metalen omheining. Deze omheining is onderdeel van het spel. Je speelt met een racket dat kleiner is dan een tennisracket, maar groter dan een tafeltennisbatje. Wil jij een baan huren? Ga dan naar de website van Estate Padel Club

 

Hello Padel academy holland

Na een maandenlange zoektocht hebben wij op 1 juni de beste methodiek voor padel gevonden. Padel Academy wordt ondersteund door Mauri Andrini en de Hello Padel methodiek. Vandaar de naam Hello Padel Academy Holland. 

Mauri vult een prominente rol binnen de organisatie. Hij komt vaak in Nederland om onze trainers nog beter op te leiden in zijn wereld van padel. Hello Padel staat voor fun, dynamiek, technische en tactische ontwikkeling. 

Wij zijn ontzettend verheugd dat wij een exclusieve samenwerking hebben voor deze 3 jaar en wij zullen padel in Noord-Europa naar een next level brengen. Klik hier voor meer informatie over Hello Padel Academy Hollan

locaties

Estate Padel Club, MLTV’90 en La Playa zijn de drie locaties waar Hello Padel Academy training geeft. Estate Padel Club is geplaatst op Tennispark Welgelegen in Rijswijk.