ALL-IN LIDMAATSCHAP

Tennis elke dag in de week van de vroege tot de laatste uren van de dag. Dit lidmaatschap is voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van tennis!

 

INFORMATIE OVER EEN VOLLEDIG LIDMAATSCHAP

  • Bij het afsluiten van een All-in lidmaatschap wordt je lid van TV Rijshaeghe en ben je automatisch lid van de KNLTB. Hiernaast genoemde prijzen zijn exclusief € 25,- lidmaatschap Tennisvereniging Rijshaeghe. 
  • Je ontvangt een persoonlijke Welgelegen clubcard met een foto. Met deze pas kun je banen reserveren op het tennispark om vrij op te spelen. 
  • Bij het afsluiten van een proeflidmaatschap is men géén lid van Rijshaeghe.

BELANGRIJKE ZAKEN

  • Spelers die zich twee keer per kalenderjaar aanmelden betalen entreegeld gelijk aan een termijn van het gewenste lidmaatschap.
  • Maandelijkse incasso vindt altijd plaats op de 28e van de maand voorvooruit.
  • Competitiespelers van TV Rijshaeghe hebben een lidmaatschap- & betalingsverplichting van tenminste 6 maanden.
  • Opzeggen van een lidmaatschap kan per e-mail met vermelding van je naam. Na ontvangst van opzeggen ontvang je een bevestiging. Het opzegtermijn is 1 maand. 

JAARLIDMAATSCHAP TOTAAL

Wil je het hele jaar tennissen wanneer je wilt? Met dit lidmaatschap betaal je eenmalig voor het hele jaar met een extra korting. Exclusief € 25 verenigingsbijdrage. 

€ 320,00 p/j

 

JAARLIDMAATSCHAP IN TERMIJNEN

Tennis hoe lang je wilt en elke dag in het jaar van 09:00 tot 23:00 uur. Het lidmaatschap is voor één jaar met maandelijkse betaling. Exclusief € 25 verenigingsbijdrage.

€ 30,00 p/m

Flexibel maandlidmaatschap

Met dit lidmaatschap mag je natuurlijk ook dagelijks vrijspelen. Het voordeel van een flexibel maandlidmaatschap is dat het maandelijks opzegbaar is.

€ 35,00 p/m