WELGELEGEN FOOD & DRINKS

Welgelegen Food & Drinks (ook wel bekend als Tennispark Welgelegen) heeft een sfeervolle ambiance en is gesitueerd op een voormalig landgoed van Koning Willem lll in het centrum van Oud-Rijswijk. Het team van gezellige, hardwerkende meiden staat altijd voor u klaar om de lekkerste koffie te zetten en de heerlijkste gerechten te bereiden. 

KOM GEZELLIG LANGS!

Op Tennispark Welgelegen kan je heerlijk na een wandeltocht, potje tennis of wedstrijdje padel iets komen eten of drinken in ons sfeervolle restaurant. De huiselijke sfeer en een prachtige omgeving maken het tot een ideale plek om even op te laden. Wij serveren diverse gerechten, lunch, borrel of diner. Kom langs om snel, eenvoudig en voor een mooie prijs de dineren of drinken! 

Naast dat je heerlijk kunt eten en drinken is het voor studenten of werknemers een perfecte locatie om te studeren of te werken. Kom langs, neem een lekker theetje en ga er goed voor zitten.

Heeft u iets te vieren? Dat kan bij ons! Wij staan al jaren bekend als ideale locatie voor high tea’s, kinderfeestjes, recepties, bruiloften en feestavonden. Het kan allemaal bij Welgelegen Food & Drinks!

Contact

Heeft u vragen over Welgelegen Food & Drinks? Vul dan het formulier hiernaast in of mail naar info@welgelegenfoodanddrinks.nl