Wordt lid en geniet van al het extra’s wat we bieden

Welkom bij Welgelegen, het best bewaarde geheim van Rijswijk.
Wordt lid en ervaar wat onze club allemaal te bieden heeft.

3 maanden onbezorgd tennissen en 2 keer per week de gelegenheid je in te schrijven voor een GRATIS training. Meld je nu aan en sta morgen bij ons al op de baan! KLIK HIER voor het inschrijfformulier.

Drie maanden na de ingangsdatum loopt dit automatisch af en kun je geen reservering meer maken. Dit proeflidmaatschap is alleen voor spelers die nog NIET eerder lid bij ons zijn geweest. Mocht je wel al eerder lid zijn geweest dan verwijzen we je naar de reguliere lidmaatschappen die ook meer dan interessant en voordelig zijn!

Maak s.v.p. de juiste keuze na je proeflidmaatschap! All in is het meest gekozen. Als je verder naar beneden scroll kom je ook nog het daluren lidmaatschap tegen. Lees het goed en rustig door en maak de juiste keuze die voor jouw geschikt is.

 

BELANGRIJKE ZAKEN

  • Spelers die zich twee keer per kalenderjaar aanmelden betalen entreegeld gelijk aan een termijn van het gewenste abonnement.
  • Maandelijkse incasso vindt altijd plaats rond de 25e van de maand vooruit.
  • Competitiespelers van TV Rijshaeghe hebben een abonnement– & betalingsverplichting van tenminste 7 maanden (april t/m oktober).
  • Opzeggen van een abonnement kan per e-mail met vermelding van je naam. Na ontvangst van opzeggen ontvang je een bevestiging. Het opzegtermijn is 1 maand. 
  • 7 dagen vooraf kunt reserveren. Dit geeft alle leden gelijkere kansen.
  • Je kunt online een keer per dagdeel reserveren, na afloop van die online reservering kun je direct weer een baan via de app reserveren.
  • Met 4 spelers is de speeltijd nu 90 minuten.
  • Speeltijd per reservering is met 2 of 3 spelers 45 minuten.

Per dagdeel (maximaal vier aaneengesloten uren) kun je als lid iemand introduceren. Dit kan in principe op ieder moment van de dag, onder voorbehoud van drukte. 

Introducé dag/weekend € 10 per dagdeel
Introducé avond € 15 per avond
Introducé jeugd € 10 per dagdeel

 

ALL IN ONBEPERKT SPELEN

Tennis elke dag in de week van de vroege tot de laatste uren van de dag. Dit lidmaatschap is voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van tennis!

JAARABONNEMENT TOTAAL

Wil je het hele jaar tennissen wanneer je wilt? Met dit abonnement betaal je eenmalig voor het hele jaar met een extra korting. Exclusief € 25 verenigingsbijdrage. 

€ 345,00 p/j

JAARABONNEMENT IN TERMIJNEN

Tennis hoe lang je wilt en elke dag in het jaar van 09:00 tot 23:00 uur. Het abonnement is voor één jaar met maandelijkse betaling. Exclusief € 25 verenigingsbijdrage.

€ 34,00 p/m

Flexibel maandABONNEMENT

Met dit abonnement mag je natuurlijk ook dagelijks vrijspelen. Het voordeel van een flexibel maandabonnement is dat het maandelijks opzegbaar is.

€ 39,00 p/m

  • Bij het afsluiten van een All-in abonnement wordt je lid van TV Rijshaeghe en ben je automatisch lid van de KNLTB. Hiernaast genoemde prijzen zijn exclusief € 25,- lidmaatschap Tennisvereniging Rijshaeghe. 
  • Je ontvangt een persoonlijke Welgelegen login code per mail waarmee je banen online kunt reserveren.

DALUREN. JE SPEELt TOT 17:00 uur

Tennis elke doordeweekse dag van 09:00 tot 17:00 uur met een daluren abonnement! Met dit abonnement zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je maandelijks betalen en maandelijks kunnen opzeggen of wil je in een keer voor het hele jaar betalen? Het is allemaal mogelijk. Lees wat de mogelijkheden zijn. Wil je liever ook in het weekend en in de avonden tennissen? Kijk dan naar de volledige lidmaatschappen.

DALUREN JAARabonnement TOTAAL

Profiteer van extra korting bij vooruitbetaling van een jaarabonnement. Tennis doordeweeks van 09:00 tot 17:00 uur.
€ 255,00 p/j

DALUREN JAARabonnement IN TERMIJNEN

Tennis het hele jaar door op doordeweekse dagen van 09:00 tot 17:00 uur. Dit is een abonnement voor één jaar met maandelijkse betaling.             
€ 25,00 p/m

Flexibel maandabonnement

Kom lekker vrijspelen op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Met dit abonnement is het mogelijk om maandelijks op te zeggen.
€ 31,00 p/m