Ik ben Birgit van Rij – Pardoel, wonend in Den Hoorn. Sinds september 1987 ben ik dienst bij Tennisschool Jan de Rook. Jan de Rook was toen mijn trainer dus het was erg leuk om bij hem in dienst te treden na het behalen van mijn A- & B -licentie. Het leukste aan werken bij Tennisschool Jan de Rook vind ik het werken in een groot team op verschillende locaties en lesgeven aan iedere leeftijdscategorie, niveaus. Het lesgeven aan de selectie en getalenteerde jeugd vind ik zeer speciaal.

Tennis is mijn passie vanaf mijn 5e jaar, volop trainingen 5 dagen per week, competitie, toernooien nationaal en internationaal. Daarnaast heb ik 2 jaar college gehad in Amerika met een scholarship. Later internationaal veteranen circuit gespeeld. Op dit moment bijna geen eigen tennis, maar geniet nog volop van het werk op de baan!

 

error

Vind je deze blog leuk? Deel het met je vrienden!