WELKOM!

Welkom bij Tennispark Welgelegen! Een unieke locatie in een stukje ongerepte natuur in het oude centrum van Rijswijk. Bossen en waterpartijen omringen de 19 kunstgras tennisbanen, waarvan 14 met verlichting, die het gehele jaar te bespelen zijn. Daarbij zijn er drie padelbanen aangelegd, genaamd: ”Estate Padel Club”. Gezelligheid en recreatief tennis staan hoog in het vaandel, maar ook voor de prestatiegerichte tennisser is er voldoende speelmogelijkheid! Het tennispark heeft een gezellig en warm clubhuis met buitenterras en eigen ”eilandje” dat een perfecte plek vormt om lekker uit te rusten na een potje tennis of padel en vooral om te genieten van heerlijke eten en drinken. Kortom wij hopen je snel tegen te komen op het best bewaarde geheim van Oud Rijswijk. Op Tennispark Welgelegen vind je ook de welbekende Head Pro Shop voor alles wat je nodig hebt om te tennissen of voor een padeltraining.

DIVERSE MIDDELEN OM TE KUNNEN SPELEN

Op dinsdag en donderdagbieden wij een gratis les aan voor jou als lid van Tennispark Welgelegen. Klik hier om jouw plekje te reserveren. Daarnaast hebben wij op maandag, woensdag en donderdag van 9:00 tot 12:00 labeltennis. Iedereen mag hier aan meedoen. Meldt je aan door een mail te sturen naar Anneke

Iedere dinsdag en donderdag van 19:00 tot 21:00 uur is er rackettrekken. Wil je hier aan meedoen? Stuur dan een berichtje naar Andrea (+316 15668770)

PARKEERBELEID RONDOM WELGELEGEN!

Het gerucht ging al een tijdje dat de Gemeente Rijswijk weer bezig was met de regulering van het parkeren. Pas vorige week hebben ze hier een aantal stappen in gemaakt die vanaf aanstaande woensdag 15 juli al gelden. Voor ons als Club heeft dit een positieve uitwerking. Normaliter moest je je aanmelden via de app of aan de parkeerpaal en moest je betalen als je langer stond dan 3 uur.

De situatie vanaf woensdag 15 juli a.s. is als volgt;

 • Je parkeert je auto op 1 van de 2 parkeerplaatsen.
 • Je hoeft NIET meer aan te melden via de app of parkeerpaal na 18:00 uur.
 • Onthoud je kenteken en geef deze door aan de medewerker in de shop (bij afwezigheid meld je je bij de bar).
 • Je staat dan tot 24:00 op die dag GRATIS en je hoeft je niet af te melden.
 • Let dus op dat je bij ieder bezoek je kenteken doorgeeft! 
 • Mocht je dit niet doen dan riskeer je een parkeerboete.

ESTATE PADEL CLUB!

Padel is ingericht op dezelfde wijze als tennis. Dus vrijspelen mag ook weer met 4 personen en trainingen van Hello Padel Academy Holland zijn ook met 4 personen + een trainer. Wil je een baan reserveren? Doe dit dan via de website van Estate Padel Club.

Wil jij vanaf eind september wekelijks weer een ENKEL of DUBBEL wedstrijdjes spelen? Dat kan tijdens de onderlinge clubcompetitie. Heel simpel; wij plannen standaard de dames- en herendubbel in op de dinsdag- en woensdagavond en alle singels op de donderdagavond. De tijden en data staan vast, maar je kunt, als dit een keer niet uitkomt, zelf je wedstrijd met je tegenstander(s) online opnieuw inplannen, wanneer je maar wilt. Doe je mee? Klik op een van de 2 onderstaande linkjes, en oja, kosten zijn €0,00 als je lid bent en €40 per periode (3 maanden)

SCHRIJF JE IN VOOR DE WINTERCURSUS

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de winter- en najaarscursussen. Deze cursussen starten op 28 september 2020. Wees er snel bij, zodat je nog op een gewenste dag en tijd kunt komen trainen. Klik hier om je in te schrijven! 

OPEN HERFSTTOERNOOI (11-18 OKTOBER)

Doe jij mee met het leukste herfsttoernooi van Nederland. Hier vind je alle informatie over de schema’s, indelingen, uitslagen en nog veel meer! Dit toernooi zal plaatsvinden in week 42. Van 11 tot 18 oktober. KLIK HIER om in te schrijven! 

PROEFLIDMAATSCHAP

2x per week trainen en onbeperkt vrij tennissen in de zomervakantie en het najaar tot en met medio oktober? Voor slechts €50,- per persoon. Reserveer dit membership online en je bent in de zomermaanden van de partij.

 • Trainingen zijn vanaf 21 juli op dinsdag en donderdag tussen 19:00-22:00 uur
 • Vrijspelen doe je van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-23:00 uur en het weekend van 09:00-17:00 uur. 

GRATIS TRAININGEN VOOR LEDEN

Vanaf 21 juli 2020 tot en met 30 september zijn er 2 momenten in de week waar we aan maximaal 10 leden tegelijk een gratis training geven.  

 • dinsdag tussen 19:00-22:00 uur 
 • donderdag tussen 19:00-22:00

Het reserveren gaat heel simpel:

 • Klik HIER op de koppeling om naar het baanschema te gaan.
 • Kies tabblad GRATIS LES
 • Klik boven de datum (dinsdag of donderdag) aan waarop je een les wilt volgen.
 • Klik in het banenschema op het “hokje” om de reservering te maken.
 • Er verschijnt nu een venster om te bevestigen – na de bevestiging sluit het vanzelf.

Spelregels

 • Reserveren kan tot 30 dagen van te voren.
 • LET OP! Een nieuwe reservering is pas mogelijk de les. Wij hebben dit ingesteld omdat we alle leden de kans willen geven om mee te doen aan deze lessen en een geldig lidmaatschap is een vereiste.
 • Annuleren kan tot 1 dag van te voren. Volg de stappen hierboven, klik bij de les op INFO en klik in het venster op de annuleerknop.
 • Er is ruimte voor maximaal 10 cursisten tegelijk. We trainen op 2 banen. Zit de groep vol, dan kunnen 4 reserves zich nog aanmelden. Het kan dan zijn dat we je tot een dag van te voren mailen dat er toch nog ruimte is.