COMPETITIE

Speel op Tennispark Welgelegen de onderlinge clubcompetitie of KNLTB-competitie namens TV Rijshaeghe. De clubcompetitie vindt op verschillende dagen in de week plaats. Blijf via deze pagina op de hoogte van de indeling, uitslagen en op welke dagen het mogelijk is om mee te doen. Wil je liever meedoen met een toernooi? Klik dan op de button toernooien voor meer informatie. 

knltb-COMPETITIE

Wil jij met jouw team meedoen met de KNLTB-competitie? Dat kan! De KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) organiseert zowel in het voorjaar als het najaar competitie. Je speelt tijdens de competitie in teamverband (dames, heren of mix) zeven weken lang tegen verschillende teams van andere parken. Kan jij geen team samenstellen? Geef je alsnog op, dan proberen wij een team voor je te vinden of samen te stellen.  
Voor meer informatie over de KNLTB-competitie ga je naar de website van TV Rijshaeghe.

TEAM COMPETITIE

Op vijf zondagen in de winterperiode speel je tussen 14:00-16:00 uur met je team (twee dames en twee heren) een dames- en herendubbel en twee gemengde dubbels.

Je team wordt op speelsterkte/niveau ingedeeld. Verplaats zelf je wedstrijden als dat nodig is.

  • Kosten zijn €20.- per team per periode. Niet-leden kunnen uiteraard ook inschrijven.
  • Kosten zijn €50.- per team voor vijf speelweken.

Iedere speeldag wordt er een klein hapje aangeboden na de wedstrijden door Welgelegen Food & Drinks. Op de laatste zondag is er een prijsuitreiking met een leuke prijs voor de winnaar, een hapje en leuke muziek.

 

SINGLE COMPETITIE

Voor degenen die singelen een heerlijk onderdeel vinden, organiseren wij in de winterperiode een singlecompetitie in poules. Deze poules zijn in speelsterkte ingedeeld.

We spelen in oktober t/m december de 1e periode en van januari t/m maart de 2e periode. In de 2e periode delen wij de poules opnieuw in op basis van de resultaten van de 1e periode.

Je kunt zelf wedstrijden verplaatsen als het een keer niet uitkomt (deze moeten voordat de periode eindigt gespeeld zijn).

Niet-leden kunnen uiteraard ook inschrijven. Kosten zijn € 40.- p.p. per periode van 8 speelweken.

DUBBEL COMPETITIE

Wil jij ook de hele winter een uurtje per week wedstrijdjes spelen? Doe samen mee met de dubbelcompetitie! Hierbij worden de teams ingedeeld op speelsterkte.

We spelen in oktober t/m december de 1e periode en van januari t/m maart de 2e periode.

Kies voor een of meerdere dubbelonderdelen en maak een keuze uit maandag- dinsdag- of woensdagavond. Komt het een keer niet uit om te spelen? Verplaats je wedstrijd zelf en overleg met de tegenstanders.

Heb je geen dubbelpartner? Schrijf je in en wij zullen een partner voor je zoeken.

Niet-leden kunnen uiteraard ook inschrijven. Kosten zijn € 40.- p.p. per periode van 8 speelweken.