Rijswijk’s mooiste
tennisclub

Welkom bij Welgelegen, het best bewaarde geheim van Rijswijk.
Wordt lid en ervaar wat onze club allemaal te bieden heeft.

COMPETITIES IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Speel op Tennispark Welgelegen de onderlinge clubcompetitie of KNLTB-competitie namens TV Rijshaeghe. De clubcompetitie vindt op verschillende dagen in de week plaats. Blijf via deze pagina op de hoogte van de indeling, uitslagen en op welke dagen het mogelijk is om mee te doen. Wil je liever meedoen met een toernooi? Klik dan op toernooien voor meer informatie. 

Wil jij met jouw team meedoen met de KNLTB-competitie? Dat kan! De KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) organiseert zowel in het voorjaar als het najaar competitie. Je speelt tijdens de competitie in teamverband (dames, heren of mix) zeven weken lang tegen verschillende teams van andere parken. Kan jij geen team samenstellen? Geef je alsnog op, dan proberen wij een team voor je te vinden of samen te stellen.  
Voor meer informatie over de KNLTB-competitie ga je naar de website van TV Rijshaeghe.

Op vijf zondagen in de winterperiode speel je tussen 14:00-16:00 uur met je team (twee dames en twee heren) een dames- en herendubbel en twee gemengde dubbels.

Je team wordt op speelsterkte/niveau ingedeeld. Verplaats zelf je wedstrijden als dat nodig is.

  • Kosten zijn €20.- per team per periode. Niet-leden kunnen uiteraard ook inschrijven.
  • Kosten zijn €50.- per team voor vijf speelweken.

Iedere speeldag wordt er een klein hapje aangeboden na de wedstrijden door Welgelegen Food & Drinks. Op de laatste zondag is er een prijsuitreiking met een leuke prijs voor de winnaar, een hapje en leuke muziek. informatie hierover? Mail naar info@rijshaeghe.nl

 

ONDERLINGE COMPETITIE

Wil jij wekelijks weer een ENKEL of DUBBEL wedstrijdjes spelen? Dat kan tijdens de onderlinge clubcompetitie. Heel simpel; wij plannen standaard de dames- en herendubbel in op de dinsdag- en woensdagavond en alle singels op de donderdagavond. De tijden en data staan vast, maar je kunt, als dit een keer niet uitkomt, zelf je wedstrijd met je tegenstander(s) online opnieuw inplannen, wanneer je maar wilt. Doe je mee? Klik op een van de 2 onderstaande linkjes, en oja, kosten zijn €0,00 als je een actief abonnement hebt en € 40 per periode (3 maanden)