Een baan reserveren, simpel eenvoudig en online

Lid of geen lid je kunt een baan dagelijks reserveren of huren.

ONLINE RESERVEREN VOOR LEDEN

Je kunt als lid alleen een baan ONLINE reserveren. Het gemakkelijkst is om via de app store of de play store de aparte tennispark welgelegen app te downloaden voor het reserveren van een tennisbaan.

  • met 2 of 3 spelers is de speeltijd 45 minuten.
  • met 4 spelers is de speeltijd 90 minuten
  • Je kunt online een keer per dagdeel reserveren, na afloop van die online reservering kun je direct weer een baan via de app reserveren.
  • 7 dagen vooraf kunt reserveren. Dit geeft alle leden gelijkere kansen.

Wil je toch via de webbrowser reserveren Let dan even op;
Gebruik je een Apple device? Gebruik dan s.v.p. Firefox of Chrome. In Safari wil het inloggen nu nog wel eens haperen. Log wel eerst even in als lid want anders wordt je met kosten belast als niet lid en dat is niet de bedoeling 😉

BAANHUUR ZO AF EN TOE. JE BENT GÉÉN LID

Bij Tennispark Welgelegen is het naast een vaste baan huren ook mogelijk om dit incidenteel te doen. Dit gaat online en kan 48 uur van te voren. Hieronder staat een overzicht van de prijzen per 45 minuten. In de app of hieronder kun je online reserveren. Je kunt je zelf registreren en dan worden je gegevens opgeslagen en krijg je per mail een login zodat je telkens eenvoudig kunt reserveren of klik op invullen voor eenmalige reservering.

baanhuur overdag tot 17:00 uur € 15 per 45 minuten
baanhuur avond tussen 17:00-23:00 uur € 25 per 45 minuten
baanhuur weekend tussen 09:00-17:00 uur € 15 per 45 minuten