Tennislessen verbeteren ook je sociale skills

Onze trainers staat voor je klaar om je naar een hoger niveau te brengen

TENNISLESSEN OP WELGELEGEN?

Iedere speler heeft wel een een training nodig en wij voorzien op vele manieren om je te laten lessen. Tennisschool Jan de Rook kent een rijke historie aan het verzorgen van tennistrainingen. Jong en oud, recreant als topspeler, voor ieder wat wils. We verwijzen graag door naar de website van de tennisschool om je verder te helpen met het volgen van trainingen of lessen. 

Als lid kun je ook wekelijks (op inschrijving) een trainingen volgen. Verder op deze pagina kom je dit tegen.

GRATIS TRAINING INPLANNEN

Je kunt als lid wekelijks, GRATIS, een training volgen. Er zijn 2 momenten in de week waar we aan maximaal 8 leden tegelijk een gratis training geven. Log hieronder in en je kunt direct reserveren! LET OP; Alleen actieve leden kunnen een gratis training boeken.

Spelregels

  • Reserveren kan tot 30 dagen van te voren.
  • LET OP! Een nieuwe reservering is pas mogelijk de les. Wij hebben dit ingesteld omdat we alle leden de kans willen geven om mee te doen aan deze lessen en een geldig abonnement is een vereiste.
  • Annuleren kan tot 1 dag van te voren. Volg de stappen hierboven, klik bij de les op INFO en klik in het venster op de annuleerknop.
  • Er is ruimte voor maximaal 8 cursisten tegelijk. We trainen op 2 banen. Zit de groep vol dan kunnen 4 reserves zich nog aanmelden. Het kan dan zijn dat we je tot een dag van te voren mailen dat er toch nog ruimte is.