TOERNOOIEN

Op Tennispark Welgelegen speel je de leukste toernooien het hele jaar door! Speel niet alleen het voorjaars-, herfst- en zomertoernooi, maar natuurlijk ook het welbekende clubtoernooi!

CLUBTOERNOOI

Het clubtoernooi is altijd in de week van 2-8 september. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door TV Rijshaeghe en Tennispark Welgelegen. Doe jij dit jaar weer meer? Meld je aan via deze link.

open voorjaar

Van maandag 16 t/m zondag 22 maart 2020 (week 12) organiseren wij het eerste open toernooi van 2020. De finales worden op zondag 22 maart gespeeld.

Het ideale toernooi om je voor te bereiden op de competitie of het nieuwe tennisseizoen. Je dient wel een geldig KNLTB-lidmaatschap te hebben om te kunnen deelnemen.

Gezien de ervaring die we hebben qua aantal inschrijvingen, adviseren we je om snel in te schrijven met de hoogste nauwkeurigheid bij het opgeven van verhinderingen.

We hopen weer een mooi toernooi te mogen organiseren en binnen een aantal weken is ook het volledige entertainment programma bekend. 

Klik hier voor meer informatie over het Voorjaarstoernooi. 

open herfst

Van maandag 12 t/m zondag 18 oktober 2020 organiseren wij het leukste herfsttoernooi in Zuid-Holland. De finales worden gespeeld op zondag 18 oktober.

Schrijf je in voor een of twee onderdelen. Uit vorige jaren bleek dat het toernooi zeer snel volzat dus wees op tijd met inschrijven. Houd rekening met het nauwkeurig invullen van je verhinderingen.

Om mee te doen heb je wel een geldig KNLTB-lidmaatschap  nodig.

We hopen weer een gezellig toernooi te organiseren met op vrijdagavond een glaasje Glühwein en pelpinda’s! Wil je meer informatie over het herfsttoernooi? Klik dan hier.

open zomer

Van maandag 27 juli t/m 2 augustus 2020 organiseren wij het Welgelegen Open toernooi. De finales worden gespeeld op 2 augustus.

Speel een dubbel, een single of schrijf je in voor de mix. Natuurlijk is het nog leuker om je in te schrijven voor twee onderdelen.

Uit vorige jaren is gebleken dat het toernooi zeer snel vol zit. Probeer zo snel mogelijk in te schrijven en probeer met de hoogste nauwkeurigheid je verhinderingen op te geven.

Wij verwachten weer een gezellige en volle toernooiweek met veel wedstrijden. Wil je meer weten over het Welgelegen Open toernooi? Klik dan hier.