WELKOM OP TENNISPARK WELGELEGEN

Een unieke locatie in een stukje ongerepte natuur in het oude centrum van Rijswijk. Bossen en waterpartijen omringen de 19 kunstgras tennisbanen, waarvan 14 met verlichting, die het gehele jaar te bespelen zijn. Daarbij zijn er drie padelbanen aangelegd, genaamd: ”Estate Padel Club”. Gezelligheid en recreatief tennis staan hoog in het vaandel, maar ook voor de prestatiegerichte tennisser is er voldoende speelmogelijkheid! Het tennispark heeft een gezellig en warm clubhuis met buitenterras en eigen ”eilandje” dat een perfecte plek vormt om lekker uit te rusten na een potje tennis of padel en vooral om te genieten van heerlijk eten en drinken. Wij hopen je snel tegen te komen op het best bewaarde geheim van Oud Rijswijk. Op Tennispark Welgelegen vind je ook de welbekende Head Pro Shop voor alles wat je nodig hebt om te tennissen of voor een padeltraining.

welgelegen open tennis + PAdel toernooi

Yeeehaaaa! Welgelegen Open Tennis + Padel gaat door! Week 31, 27 juli tot en met 2 augustus! Zoek een dubbelpartner of ga lekker enkelen. Het toernooi staat online (toernooi.nl). Wij maken er een speciaal feestje van met lekker eten en drinken op een veilige manier gaan we het toernooi weer nieuw leven inblazen. Doe je mee?

Meld je aan door hier te klikken!

PROEFLIDMAATSCHAP

2x per week trainen en onbeperkt vrij tennissen in de zomervakantie en het najaar tot en met medio oktober? Voor slechts €50,- per persoon. Reserveer dit membership online en je bent in de zomermaanden van de partij, www.tennisparkwelgelegen.nl 2x per week trainen en onbeperkt vrij tennissen in de zomervakantie en het najaar tot en met medio oktober? Voor slechts €50,- per persoon. Reserveer dit membership online en je bent in de zomermaanden van de partij, www.tennisparkwelgelegen.nl
• Trainingen zijn vanaf 21 juli op dinsdag en donderdag tussen 19:00-22:00 uur
• Vrijspelen doe je van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-23:00 uur en het weekend van 09:00-17:00 uur. 

Estate padel club

Padel is ingericht op dezelfde wijze als tennis. Dus vrijspelen mag ook weer met 4 personen en trainingen van Hello Padel Academy Holland zijn ook met 4 personen + een trainer. Wil je een baan reserveren? Doe dit dan via de website van Estate Padel Club.

BEn je een nieuw lid en heb je weinig of geen partners, dan hebben wij een aantal oplossingen voor je!

Op maandag en vrijdag bieden wij een gratis les aan voor jou als lid van Tennispark Welgelegen. Klik hier om jouw plekje te reserveren. Daarnaast hebben wij op maandag, woensdag en donderdag van 9:00 tot 12:00 labeltennis. Iedereen mag hier aan meedoen. Meldt je aan door een mail te sturen naar Anneke

Iedere dinsdag en donderdag van 19:00 tot 21:00 uur is er rackettrekken. Wil je hier aan meedoen? Stuur dan een berichtje naar Andrea (+316 15668770).

GRATIS TRAININGEN VOOR LEDEN

Vanaf 1 juni 2020 tot en met 20 juli zijn er 2 momenten in de week waar we aan maximaal 10 leden tegelijk een gratis training geven. 

 • maandag van 20:00-21:00 uur 
 • vrijdag van 19:00-20:00 uur

Het reserveren gaat heel simpel:

 • Klik hier op de koppeling om naar het baanschema te gaan.
 • Klik rechtsboven de datum (maandagen of vrijdagen) aan waarop je een les wilt volgen.
 • Klik in het banenschema op het “hokje” om de reservering te maken.
 • Er verschijnt nu een venster om te bevestigen – na de bevestiging sluit het vanzelf.

Spelregels

 • Reserveren kan tot 30 dagen van te voren.
 • LET OP! Een nieuwe reservering is pas mogelijk ná de les. Wij hebben dit ingesteld omdat we alle leden de kans willen geven om mee te doen aan deze lessen.
 • Annuleren kan tot 1 dag van te voren. Volg de stappen hierboven, klik bij de les op INFO en klik in het venster op de annuleerknop.
 • Er is ruimte voor maximaal 10 cursisten tegelijk. We trainen op 2 banen. Zit de groep vol, dan kunnen 4 reserves zich nog aanmelden. Het kan dan zijn dat we je tot een dag van te voren mailen dat er toch nog ruimte is.
 • Reserveren = ook komen. Bij niet opdagen ben je € 10,- verschuldigd en daarvoor sturen wij een factuur.
 • De trainer bepaalt de lesstof maar wensen zijn natuurlijk altijd bespreekbaar. Vertel dan aan het begin wat je het liefste wilt leren.