BOMVOL met acties vanaf maart ’24

 Het kan bijna niet dat er niets voor je tussenzit. Lees snel verder

2 maanden onbeperkt tennissen voor slechts € 25   p.p. Na deze proefperiode volgt automatisch een maandelijks opzegbaar lidmaatschap van € 39 per maand. Dit lidmaatschap is alleen bedoeld voor degene die nog nooit eerder bij ons een lidmaatschap heeft gehad. Een leuke meevaller is dat als je  na 12 maanden nog steeds lid bent bij ons, je de 1e 2 maanden weer cadeau krijgt. Ieder jaar weer.

klik HIER om in te schrijven

>> schrijf je in!

beschikbare lidmaatschappen vanaf maart 2023 - maart 2025

Vroeger waren er STARTERS!

”Klopt! We hadden vroeger een startersclub met meer dan 150 leden. Dit waren beginnende tennissers die
2x per week samenkwamen om o.l.v. een trainer in opleiding samen te tennissen. Waar zijn ze gebleven……..”

Die OPEN toernooien zijn een feest!

”Ook dat is waar! 800/900 deelnemers in een week was normaal en tientallen
namen vakantie op om 10 dagen toernooi bij te wonen, wellicht komt die tijd nog wel eens terug.”

deze aanbiedingen zijn vanaf maart 2024

”en dan is het tot het maximum aantal bereikt is, wees er dus snel bij, sommige acties gaan echt heel snel”

3 maanden onbezorgd tennissen en 2 keer per week de gelegenheid je in te schrijven voor een GRATIS training. Meld je nu aan en sta morgen bij ons al op de baan! KLIK HIER voor het inschrijfformulier.

Drie maanden na de ingangsdatum loopt dit automatisch af en kun je geen reservering meer maken. Dit proeflidmaatschap is alleen voor spelers die nog NIET eerder lid bij ons zijn geweest. Mocht je wel al eerder lid zijn geweest dan verwijzen we je naar de reguliere lidmaatschappen die ook meer dan interessant en voordelig zijn!

beschikbare lidmaatschappen vanaf maart 2024 - maart 2025

vanaf april zijn er wekelijks 2 momenten dat je je met een lidmaatschap (m.u.v. 2 maanden lidmaatschap) kunt aanmelden voor de gratis trainingen.

  • dinsdag 19:00-20:00 uur
  • zaterdag 12:00-13:00 uur

In dat uur wordt er, o.l.v. een tennistrainer, getraind en na afloop van die 60 minuten worden er nog 2 banen vastgelegd om samen vrij op te spelen door degene die de trainingen hebben gevolgd.

KLOPT! WE HEBBEN OOK PADEL!

Welgelegen telt 17 Smashcourt tennisbanen maar sinds 2018 hebben we ook de snelstgroeiende racketsport ter wereld omarmd, PADEL! Estate Padel Club is een heus succes en zeker een keer de moeite waard. Check het korte filmpje voor een impressie

DOE JE MEE?

Wil je kennis maken met tennis? Wij hebben iets leuks voor je en heel simpel. 5 tennislessen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar voor slechts € 35.

  • max 8 kids per groep (bij 5 aanmeldingen starten we).
  • dagen en tijden dat je je kunt inschrijven zijn // maandag 17:15-18:00 // dinsdag 17:15-18:00 // donderdag 17:15-18:00
  • racket hebben wij dus is geregeld
  • we starten half april 2024

Lijkt je dit leuk? Schrijf dan in via deze link

Ben jij al overtuigd? Welgelegen wordt jouw plek voor de komende jaren? Sluit dan in maart 2024 een jaarlidmaatschap af en je krijgt een prachtig HEAD racket van ons cadeau. Voorwaarde is wel dat je een jaarlidmaatschap totaal neemt en dan is een daluren of all in niet eens belangrijk. We zijn blij dat je er bent. Zien we je inschrijving snel tegemoet?

12 maanden onbeperkt tennissen en in een keer betalen? Dat vertaalt zich in best wel een korting van € 123 per jaar.

Terug van weggeweest! Een cardiotraining op de tennisbaan met racket en bal. Vanaf april 2024 kan je je aanmelden voor de vrijdagen van 19:00-20:00 uur. 

60 minuten werken we aan jouw conditie. Er is maximaal plek voor 10 personen per uur. Je kunt ook een knipkaart aanschaffen. Deze kost € 25 voor 5 trainingen. Voor meer informatie stuur je even een mail naar Tom

DOE JE MEE?

Een tennis sessie doen op zondag? We starten om 10.00 uur met koffie. Vervolgens gaan we met een aantal trainers de baan op voor een THEMATRAINING van 45 minuten, drinken wat en vervolgens spelen we twee wedstrijden op tijd tegen elkaar. Probeer in je wedstrijd toe te passen wat je hebt geleerd . We eindigen rond de klok van 12.00 uur, maar uiteraard kun je daarna nog doorspelen. Leuk?

Meld je aan voor de 1e sessie op zondag 19 mei (1e Pinksterdag) via Tom zijn mailbox. Kosten zijn 15 euro p.p en de training zal doorgaan bij minimaal 4 koppels.