Jeugd is de toekomst

Tennis of Padel, het kan al vanaf 4 jaar..

JEUGD MET TRAINING

Alle kinderen die lessen volgen bij Tennisschool Jan de Rook zijn, in hun lesperiode, automatisch lid van Tennispark Welgelegen. Dit zit in het lesgeld inbegrepen. Kids kunnen vrijspelen tot 19:00 uur op de doordeweekse dagen en op zaterdag & zondag tussen 09:00-17:00 uu

Het kidsprogramma is mede ontwikkeld door onze partner die op Tennispark Welgelegen alle trainingen verzorgd. Tennisschool Jan de Rook verzorgt alle trainingen bij ons en met name het kids- en tienertennis wordt zeer professioneel uitgezet. Een persoonlijke benadering heeft daarbij een hoge prioriteit, zodat elk kind in de juiste groep wordt gezet en de juiste training krijgt. Op deze manier beleven de kinderen meer plezier en boeken ze meer en sneller vooruitgang.

De kinderen worden op basis van leeftijd en ervaring in kleuren ingedeeld. Hieronder verwijzen wij naar deze kleuren en wat deze inhouden. Aangezien de tennisschool alle trainingen indeelt en medeverantwoording neemt in het jeugdbeleid verwijzen wij graag naar de pagina van de tennisschool voor meer informatie. Hierop staan de lesspecificaties en trainingen en is de mogelijkheid om in te schrijven. Voor meer informatie over de trainingen kun je ook eerst naar deze pagina gaan.

Uiteraard zijn er gedurende het gehele jaar ook voldoende mogelijkheden voor volwassenen om trainingen te volgen. Breng een bezoek aan de website van Tennisschool Jan de Rook voor meer informatie, prijzen, data en om in te schrijven.

DOE JE MEE?

Wil je kennis maken met tennis? Wij hebben iets leuks voor je en heel simpel. 5 tennislessen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar voor slechts € 35.

  • max 8 kids per groep (bij 5 aanmeldingen starten we).
  • dagen en tijden dat je je kunt inschrijven zijn // maandag 17:15-18:00 // dinsdag 17:15-18:00 // donderdag 17:15-18:00
  • racket hebben wij dus is geregeld
  • we starten half april 2024

Lijkt je dit leuk? Schrijf dan in via deze link